Antena 3 CNN Life Oameni Ultima scrisoare pe care a primit-o Steve Jobs. "A ţinut-o lângă patul lui până în ultima clipă a vieţii"

Ultima scrisoare pe care a primit-o Steve Jobs. "A ţinut-o lângă patul lui până în ultima clipă a vieţii"

Ultima scrisoare pe care a primit-o Steve Jobs. "A ţinut-o lângă patul lui până în ultima clipă a vieţii"
de O.P.    |    20 Sep 2012   •   13:09

Se cunoaşte despre rivalitatea care a existat între fondatorul Apple, Steve Jobs, şi "regele" de pe Silicon Valley, Bill Gates. Şi în ciuda tuturor replicilor acide pe care cei doi şi le-au adresat de-a lungul timpului, atunci când a aflat despre boala gravă a adversarului său, Bill i-a trimis o scrisoare emoţionantă, pe care Steve a preţuit-o foarte mult.

"Au fost perioade, cum ar fi începuturile Mac, când noi am avut mai multe persoane care lucrau decat ei. Apoi am devenit concurenţi. Computerul personal la care am lucrat a avut o mai mare cotă de piaţă decât Apple, până acum şase ani când gândirea genială a lui Steve şi-a pus amprenta pe Mac, pe iPhone şi pe iPad şi a dus aceste produse pe culmile succesului. Este o realizare uriaşă şi ne-am bucurat fiecare pentru celălalt ", a declarat Bill Gates pentru The Telegraph.

Chiar înainte ca Steve Jobs să moară răpus de cancer, Bill Gates i-a trimis o scrisoare: "I-am scris lui Steve şi i-am spus că a realizat lucruri pe care nimeni altcineva nu le-a mai făcut în lumea asta şi că ar trebui să se simtă mândru. I-am mai scris şi cât de mult i-am apreciat pe copiii săi pe care am apucat sa-i cunosc".

Gestul pe care Bill Gates l-a făcut l-a impresionat pe Steve Jobs, care, potrivit soţiei lui, a păstrat scrisoarea lângă patul său până în momentul în care s-a stins.




×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close