Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: Geoană nu este un bun reprezentant al PSD. Înlocuirea vine în urma unei nemulţumiri

Adrian Năstase: Geoană nu este un bun reprezentant al PSD. Înlocuirea vine în urma unei nemulţumiri

Adrian Năstase: Geoană nu este un bun reprezentant al PSD. Înlocuirea vine în urma unei nemulţumiri
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    08 Noi 2011   •   21:59

Decizia PSD de înlocuire a preşedintelui Senatului Mircea Geoană vine în urma unei nemulţumiri, şi nu a vizitei făcute de Geoană în America. În plus, Geoană nu este un bun reprezentant al PSD, a spus Adrian Năstase, marţi seara, la Antena 3.

"Decizia de ieri (luni - n.r.) de la conducerea partidului a fost determinată nu de vizita în SUA, este vorba de o nemulţumire mai amplă între reprezentantul PDL de la Camera Deputaţilor (Roberta Anastase - n.r.), extrem de motivat, chiar dacă nu sunt mulţumit cu tot ce face şi pe de altă parte, acţiunea reprezentantului PSD din Senat (Mircea Geoană - n.r.) care a făcut balet în mai multe situaţii", a declarat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, marţi seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Mai mult, Năstase este de părere că Mircea Geoană nu este un bun reprezenant al PSD în acest moment.

"Nu e un bun reprezentant al PSD în momentul de faţă. (...)Dorinţa PSD-ului a venit în urma acumulării unor tensiuni, într-un moment în care pregătim o bătălie extrem de importantă pentru anul viitor şi avem nevoie ca acolo să fie un om al PSD", a adăugat şeful CN al PSD.

Întrebat ce înseamnă pentru el Mircea Geoană, Adrian Năstase a spus că actualul şef al Senatului reprezintă o sumă de identităţi, un excelent ministru de externe, un lider politic mai puţin inspirat, o persoană cu foarte multe frustrări în momentul de faţă, dar care nu ştie pe ce drum vrea sa meargă.

Tot marţi, liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a declarat că Mircea Geoană şi-a trădat partidul, iar formaţiunea politică îl tolerează aşa de un an de zile, motiv pentru care acesta susţine în continuare înlăturarea şefului Senatului din această funcţie.

Ion Iliescu şi Adrian Năstase au anunţat, marţi, că PSD nu va mai solicita revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului, întrucât partidul riscă să piardă şefia Senatului.

PSD a propus, luni, înlocuirea preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, cu Titus Corlăţean. Cel care a făcut propunerea a fost liderului grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu. 



 


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close