Antena 3 CNN Politică Adrian Ursu: Acea bază de agrement Băneasa, cred că face şi obiectul unui litigiu în instanţă

Adrian Ursu: Acea bază de agrement Băneasa, cred că face şi obiectul unui litigiu în instanţă

 Adrian Ursu: Acea bază de agrement Băneasa, cred că face şi obiectul unui litigiu în instanţă
07 Iul 2014   •   17:44

Adrian Ursu a comentat în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu" modul în care procuorii DNA au pus sechestru inclusiv pe terenurile vecinilor, în dosarul "Telepatia". Terenuri care aparţin bazei de agrement Băneasa şi care nu au nicio legătură cu Dan Voiculescu.

"Este într-adevăr absurd ceea ce s-a întâmplat, cel puţin potrivit acestui proces verbal, fiind vorba despre fragmentul pe care l-a prezentat Grupul de Investigaţii Politice, deoarece acolo nu este menţionat de pildă: numărul cadastral, sau număr poştal. Ceea ce ar fi primul element de identificare a unui imobil, respectiv teren. este ca şi cum ai da CNP-ul unei persoane, până nu îi dai CNP-ul, nu ştii despre cine vorbeşti ", a declarat realizatorul emisiunii "Secvenţial".

"Oricum descoperim că în acest dosar, numărul confuziilor este din ce în ce mai mare. La un moment dat, descopeream cu toţii cât de mare este eroarea procuorilor  care au instrumentat rechizitoriu atunci când se constatat, de pildă, că unul care îl identificau drept Sandu, nu era cel pe care îl căutau ei", a explicat Adrian Ursu despre erorile pe care le-au făcut procurorii de-a lungul timpului în dosarul "Telepatia".

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close