Antena 3 CNN Politică Adriana Săftoiu, candidatul PNL la primăria Capitalei - surse

Adriana Săftoiu, candidatul PNL la primăria Capitalei - surse

Adriana Săftoiu, candidatul PNL la primăria Capitalei - surse
12 Apr 2016   •   10:27

Adriana Săftoiu ar putea fi candidatul PNL la Primăria Capitalei, potrivit unor informații obținute, marți, pe surse, din interiorul partidului.

Numele preşedintelui PNL Bucureşti Cătălin Predoiu şi al prim-vicepreşedintelui PNL Adriana Săftoiu erau vehiculate de liberali încă de luni în discuţiile privind desemnarea candidatului PNL la Primăria Capitalei, în contextul în care deputatul PNL Ludovic Orban a anunţat că se retrage din cursa electorală şi renunţă la funcţiile deţinute în partid, ca urmare a acuzaţiilor care îi sunt aduse de DNA.

Surse din rândul liberalilor au afirmat că atât Cătălin Predoiu, cât şi Adriana Săftoiu au fost măsuraţi în sondajul din luna februarie şi au obţinut scoruri apropiat de cel al lui Ludovic Orban.


Deşi, PNL i-a propus în repetate rânduri lui Cătălin Predoiu să îşi asume o candidatură la Primăria Generală, acesta a refuzat categoric, până în prezent.

Candidatura Adriana Săftoiu la Primăria Capitalei a mai fost, de asemenea, pe agenda dezbaterilor interne din PNL. Surse din PNL au afirmat că Adriana Săftoiu deşi nu a urmărit o candidatură la Primăria Capitalei şi-ar putea asuma această responsabilitatea dacă PNL îi va cere.



 

×
Subiecte în articol: Adriana Saftoiu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close