Antena 3 CNN Politică Adriean Videanu A DEMISIONAT din PDL. Vasile Blaga: Lucrurile sunt clare

Adriean Videanu A DEMISIONAT din PDL. Vasile Blaga: Lucrurile sunt clare

Adriean Videanu A DEMISIONAT din PDL. Vasile Blaga: Lucrurile sunt clare
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Ian 2015   •   13:11
Lucrurile sunt clare, domnia sa ar fi fost suspendat din funcţia de membru de partid, dar domnia sa şi-a trimis în această dimineaţă demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei de Bucureşti 
 
Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, că Adriean Videanu, arestat preventiv, şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi din funcţia de co-preşedinte al filialei noului PNL Bucureşti şi că este suspendat de drept din calitatea de membru de partid. 
 
"Din păcate lucrurile sunt clare, domnia sa este suspendat din calitatea de membru de partid, dar a trimis azi dimineaţă la partid şi demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei noastre de Bucureşti şi co-preşedinte al PNL, a declarat Blaga. 
 
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, sâmbătă, arestarea preventivă a lui Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi Florentin Mihăilescu. Decizia a fost luată în dosarul disjuns din cel despăgubirii ilegale pentru un teren supraevaluat şi nu este definitivă, putând fi contestată la instanţa supremă.
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close