Antena 3 CNN Politică Boc: USL este o frăţie care „apără şi consolidează statul creat de Ion Iliescu“

Boc: USL este o frăţie care „apără şi consolidează statul creat de Ion Iliescu“

Boc: USL este o frăţie care „apără şi consolidează statul creat de Ion Iliescu“
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Feb 2011   •   17:17

USL este o frăţie socialist-populistă. Este părerea preşedintelui PDL, Emil Boc. Liderul democrat liberal a criticat uniunea celor trei forţe politice.

Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că prin noua alianţă pe care PSD şi PNL o fac "apără şi consolidează statul creat de Ion Iliescu", "un stat care nu a încurajat munca şi a încurajat lenea", informează Mediafax.
  
"Astăzi prin noua alianţă pe care o fac cei de la PSD şi PNL, alianţă socialist-populistă, apără şi consolidează statul creat de Ion Iliescu. Îl respect pe Ion Iliescu ca om politic, ca fost preşedinte al României, are locul lui în istorie, dar, din nefericire, prin mentalitatea şi prin lucrurile pe care le-a promovat în România, avem un stat care nu a încurajat munca şi a încurajat lenea. Am avut un stat al domnului Iliescu care i-a obligat pe români să stea cu mâna întinsă. Acest stat îl apără în continuare Ponta şi Antonescu prin noua alianţă", a spus Boc.
   
Boc a adăugat că, în 2012, România va avea de ales între alianţa socialist-populistă, care "a lăsat ţara pe marginea prăpastiei în 2008", şi PDL, care alături de celelalte partide din coaliţie, "şi-a asumat lucrurile grele, tăioase, dureroase".

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc pdl premier USL
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close