Antena 3 CNN Politică Ce cadou i-a trimis Traian Băsescu lui Antonescu, de ziua lui. "Cu ocazia aniversării, am trimis...."

Ce cadou i-a trimis Traian Băsescu lui Antonescu, de ziua lui. "Cu ocazia aniversării, am trimis...."

Ce cadou i-a trimis Traian Băsescu lui Antonescu, de ziua lui. "Cu ocazia aniversării, am trimis...."
de O.P.    |    21 Sep 2012   •   12:47

Preşedintele Traian Băsescu îi va trimite, în cursul zilei, şi preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, care împlineşte 53 de ani, un coş de flori, asemănător cu cel trimis, joi, premierului Victor Ponta.

"Se trimite un coş de flori, conform uzanţelor de protocol, tuturor şefilor instituţiilor importante ale statului, cu ocazia acestei aniversări", a precizat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Băsescu.

De asemenea, potrivit acestuia, coşul pentru preşedintele Senatului este "asemănător" celui trimis, joi, premierului Victor Ponta, cu ocazia aniversării şi de către acesta a zilei de naştere.

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis, joi, premierului Victor Ponta, la împlinirea a 40 ani, un coş cu flori însoţit de cartea sa de vizită. Gestul este unul de protocol şi a fost făcut de fiecare dată în cazul foştilor premieri din mandatul preşedintelui.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close