Antena 3 CNN Politică Cine sunt capii sistemului paralel de putere. Tăriceanu acuză: „Ăştia sunt cei care au luat deciziile”

Cine sunt capii sistemului paralel de putere. Tăriceanu acuză: „Ăştia sunt cei care au luat deciziile”

Cine sunt capii sistemului paralel de putere. Tăriceanu acuză: „Ăştia sunt cei care au luat deciziile”
de S.T.    |    31 Ian 2018   •   23:25

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, miercuri, că George Maior, Florian Coldea şi generalul SRI Dumitru Dumbravă sunt câţiva dintre „capii Sistemului paralel de putere” şi a afirmat că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, minte, devenind „un fel de Pinochio”.

„Capii Sistemului au fost Maior, Coldea, care au în continuare influenţă... Maior e ambasador în SUA, dl. Coldea predă lecţii despre rolul instituţiilor de intelligence în stat. Dacă ăsta e rolul pe care îl predă, atunci e clar că studenţii lui Coldea sunt vaccinaţi impropriu. Stimabila conducătoare a DNA care face vânătoare de oameni. Ăştia sunt cei care au luat deciziile, cei care erau într-o frăţie remarcabilă în noaptea alegerilor din 2009. Nu asta e lista completă. Sunt şi alţii pe care nu îi vedem. Generalul Dumbravă de la SRI care dădea consultanţă judecătorilor”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: Tariceanu Sistem
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close