Antena 3 CNN Politică Avocat: Elena Udrea, AFECTATĂ de ameninţări. Ea află azi dacă scapă de arest

Avocat: Elena Udrea, AFECTATĂ de ameninţări. Ea află azi dacă scapă de arest

Avocat: Elena Udrea, AFECTATĂ de ameninţări. Ea află azi dacă scapă de arest
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Mai 2015   •   10:47

Update 10.47 - Elena Udrea este afectată de ameninţările pe care le-a primit în arest, a spus, marţi, avocatul său, întrebat de ce clienta sa nu mai este la fel de zâmbitoare ca până acum.

"Există temere generată de scrisoarea de ameninţare", a spus avocatul Marius Striblea, referindu-se la scrisoarea primită de Elena Udrea în martie, atunci când se afla în arestul central al Poliţiei.
 
În plus, este vorba despre "un om aflat într-un mediu pe care nu-l controlează, are această temere", a adăugat apărătorul lui Udrea.
 
___________________________________
 
Ştirea iniţială 08.35

Magistraţii de la Instanţa Supremă judecă astăzi contestaţia formulată de Elena Udrea la decizia de prelungire a arestului preventiv. 

Aflată la Penitenciarul pentru femei de la Târgşor, Udrea trebuie să stea 21 de zile în carantină în secţia specială.

Avocatul lui Udrea a confirmat că fostul ministru a primit o scrisoare prin care era înştiinţată că un deţinut a fost plătit să o infecteze cu virusul HIV
 
Din scrisoare reiese că Sile Cămătaru ar fi vrut să plătească o persoană cu 15.000 de euro pentru a o infecta pe Udrea cu virusul HIV. Acesta a negat declaraţia Elenei Udrea, iar conducerea peniteciarului a început o anchetă. 

Pe 21 aprilie, Elena Udrea a fost trimisă în judecată, în dosarul cunoscut sub numele de "Gala Bute".

Elena Udrea este urmărită penal şi în dosarul "Microsoft", cauză în care a fost arestată preventiv din 11 februarie până în 17 februarie, când instanţa a înlocuit măsura cu arestul la domiciliu. Udrea a stat în arest la domiciliu până în 25 februarie, când a fost arestată preventiv în dosarul "Gala Bute".

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close