Antena 3 CNN Politică Contestaţiile depuse de Ioana Băsescu pentru ridicarea sechestrului de la Nana, respinse

Contestaţiile depuse de Ioana Băsescu pentru ridicarea sechestrului de la Nana, respinse

Contestaţiile depuse de Ioana Băsescu pentru ridicarea sechestrului de la Nana, respinse
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Iun 2015   •   08:27

Două dintre contestaţiile depuse de Ioana Băsescu referitoare la sechestrul de pe terenurile de la Nana au fost respinse de judecători. 

 
Ioana Băsescu a depus la Judecătoria Olteniţa 30 de cereri de ridicare a măsurii asigurătorii, pe motiv că sechestrul ar fi fost instituit ilegal. 
 
Fiica cea mare a fostului preşedinte susţine că din documentaţie ar lipsi mai multe acte. În plus, Ioana Băsescu spune că procurorii i-ar fi subevaluat terenul. 
 
La începutul lunii martie, Tribunalul Călăraşi a respins contestaţia depusă de Ioana Băsescu faţă de sechestrul impus pe o suprafaţă mare de teren din comuna Nana, motivând că solicitarea este inadmisibilă. 
 
Parchetul a impus sechestru pe o parte din moşia familia Băsescu în luna februarie, în dosarul privind retrocedarea ilegală a terenurilor din Nana. 

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Băsescu în cazul terenului de la Nana. Firma Bergie ar fi falsificat două contracte de arendă. Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana Băsescu şi firma italiană. 

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu Nana sechestru
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close