Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: USL şi-a votat împărţirea colegiilor parlamentare

Crin Antonescu: USL şi-a votat împărţirea colegiilor parlamentare

Crin Antonescu: USL şi-a votat împărţirea colegiilor parlamentare
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Sep 2012   •   14:02

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, sâmbătă, la Murighiol, că Uniunea Social Liberală şi-a votat împărţirea colegiilor parlamentare, în  Comitetele Naţionale Executive ale fiecărui partid, el vorbind despre "tratatul de la Murighiol".
   
"Această formulă negociată de colegii noştri, de echipele din fiecare partid, a fost votată în forurile de decizie, Comitetele Naţionale Executive ale partidelor. Rămâne ca într-un termen foarte scurt fiecare partid, alianţă din cadrul Uniunii să desemneze candidaţii respectivi, etapă care urmează", a spus Antonescu.
   
El a precizat că, dintr-un anumit "patriotism local", s-ar bucura să numească aceste negocieri "pactul" sau "tratatul de la Murighiol" şi a arătat că aceste discuţii au dovedit încă o dată coeziunea şi capacitatea partidelor din USL de a duce la bun sfârşit negocieri "grele".
   
Antonescu a mai spus că toate criteriile avute în vedere au expresia unei formule raţionale, cu discernământ, pornindu-se de la ideea ca fiecare din partidele care reprezintă USL să câştige la aceste alegeri parlamentare.
   
Preşedintele PNL a mai spus că multe lucruri nu s-au discutat la Murighiol, acestea urmând a intra în dezbaterea altor "echipe de negociere", în zilele care urmează.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close