Antena 3 CNN Politică De ce a cerut Frunzăverde înregistrarea mărcii PNPL la OSIM? "Să nu fie confuzie, dacă apare un nou partid"

De ce a cerut Frunzăverde înregistrarea mărcii PNPL la OSIM? "Să nu fie confuzie, dacă apare un nou partid"

De ce a cerut Frunzăverde înregistrarea mărcii PNPL la OSIM? "Să nu fie confuzie, dacă apare un nou partid"
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    08 Noi 2012   •   16:56

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, joi, că înregistrarea la OSIM a mărcii Partidul Naţional Popular Liberal a fost făcută cu intenţia de a bloca utilizarea acestor termeni de către alte posibile formaţiuni politice.

"Înregistrarea s-a făcut cu intenţia de a reţine această marcă ce conţine cuvintele popular şi liberal pentru a nu se crea confuzii în politica românească în eventualitatea apariţiei unei noi formaţiuni politice care să conţină aceşti termeni", a explicat Sorin Frunzăverde, potrivit Agerpres.

Vicepreşedintele PNL susţine că în niciun caz nu este vorba de ruperea PNL, singura formaţiune autentică de dreapta pe scena politică românească.

Unul din şefii PNL, Sorin Frunzăverde, a solicitat pe 30 octombrie, într-o adresă adresată OSIM, înregistrarea mărcii "Partidul Naţional Popular Liberal", cererea fiind făcută în nume propriu, prin intermediul unui cabinet de avocatură.

Pe 27 martie, Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte al PDL la acea vreme, a anunţat că demisionează din partidul în care activa, şi va trece la PNL. Frunzăverde a fost considerat unul dintre "greii" PDL, care a făcut şi comentarii critice la adresa democrat-liberalilor în ultimul timp.





×
Subiecte în articol: confuzie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close