Antena 3 CNN Politică "E cea mai mare lovitură dată credibilităţii justiţiei". Ponta, despre ameninţările lui Băsescu la adresa lui Firea

"E cea mai mare lovitură dată credibilităţii justiţiei". Ponta, despre ameninţările lui Băsescu la adresa lui Firea

"E cea mai mare lovitură dată credibilităţii justiţiei". Ponta, despre ameninţările lui Băsescu la adresa lui Firea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Apr 2014   •   15:58

Premierul Victor Ponta a apreciat, marţi, că ameninţările preşedintelui Traian Băsescu la adresa parlamentarului Gabriela Firea reprezintă cea mai mare lovitură dată credibilităţii justiţiei din România.

 
"(Prin declaraţiile sale - n.r.) a dat impresia că Traian Băsescu e cel care controlează justiţia, şi eu nu cred că este aşa. 
 
E cea mai mare lovitură dată credibilităţii justiţiei din România, şi asta poate să treacă numai sancţionând în justiţie pe cel care a încălcat legea", a spus premierul Ponta.

Ameninţările preşedintelui Traian Băsescu la adresa unui parlamentar al României
 nu vor rămâne fără ecou. Plângerea penală împotriva şefului statului va fi depusă astăzi. Documentul va fi semnat de mai mulţi aleşi ai puterii şi de parlamentari ai altor partide.

Scandalul şantajului Băsescu-Firea ia amploare. Preşedintele îi spune lui Pandele ce DOSAR îl aşteaptă


Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Gabriela Firea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close