Antena 3 CNN Politică Elena Udrea oferea contracte cu dedicaţie

Elena Udrea oferea contracte cu dedicaţie

Elena Udrea oferea contracte cu dedicaţie
01 Mar 2015   •   12:48

Elena Udrea decidea după bunul plac ce proiecte primeau finanţare. Cel puţina asta reiese din declaraţia dată de Ana Maria Topoliceanu în faţa procurorilor. Tot după bunul plac se stabileau şi sumele care intrau în conturile apropiaţilor, Udrea decidea dacă proiectele mai primesc sau nu finanţare, spun martorii din dosar. Din Motivarea instanţei mai reiese că Elena Udrea Udrea a sistat proiecte unde deja începuseră lucrările şi se cumpăraseră materiale fără niciun fel de explicaţie.

Topoliceanu le-a declarat magistraţilor că Elena Udrea decidea după bunul plac ce proiecte primeau finanţare. Aşa a ales şi firma Consmin care a construit zinul de înot din Petroşani. Este aceeaşi firmă care a beneficiat în perioada 2009-2012, 13 contracte cu Compania Naţională de Investiţii cndusă de Topoliceanu, pentru construcţia de săli de sport, bazine de înot şi reabilitări de blocuri, cu o valoare de peste 7 milioane euro, conform DNA.

Tot după bunul plac sau sumele care intrau în conturile apropiaţilor, Udrea decidea dacă proiectele mai primesc sau nu finanţare, spun martorii din dosar. Discreţionar, Udrea a sistat proiecte unde deja începuseră lucrările şi se cumpăraseră materiale, au dezvăluit martorii.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close