Antena 3 CNN Politică Gura preşedintelui ADEVĂR GRĂIEŞTE: "Eu am CONTROLAT Serviciile, am fost STĂPÂNUL lor"

Gura preşedintelui ADEVĂR GRĂIEŞTE: "Eu am CONTROLAT Serviciile, am fost STĂPÂNUL lor"

Gura preşedintelui ADEVĂR GRĂIEŞTE: "Eu am CONTROLAT Serviciile, am fost STĂPÂNUL lor"
de O.P.    |    31 Oct 2014   •   05:41

 Traian Băsescu a recunoscut că serviciile secrete au fost controlate chiar de el. Într-o emisiune de televiziune, preşedintele a declarat că în prezent a pierdut controlul, iar spionii se reorientează către noul lider care ar urma să fie preşedintele ţării.

"Serviciile Secrete Româneşti au devenit extrem de puternice şi nu avem un sistem de control al activităţii lor. Tentaţia serviciilor este să iasă din statutul de instrument şi să dobândească şi putere de a influenţa decizia politică. Este tentaţia oricărui serviciu din orice ţară în momentul în care nu are un sistem eficient de control. Eu în mandatul meu i-am controlat, adică n-au putut să recurgă la nimic", a declarat preşedintele.

Traian Bsescu spune că la final de mandat a pierdut controlul serviciilor şi acum spionii îşi caută un nou şef.

"Pare clar că aţi pierdut controlul asupra acestor servicii.

Aşa este. Din acest punct de vedere nu le controlez. Îmi este clar că se mişcă, îmi este clar că au rămas perfect loiale în relaţia cu mine; primesc informaţia ca şi până acum. În acelaşi timp s-au băgat în nişte jocuri care nu sunt ale lor. Să înţelegem că acum se reorientează. Îşi caută... noul stăpân. Noul stăpân da...atenţie că până când noul stăpân învaţă să fie stăpân riscă să fie ele stăpânul lui".

×
Subiecte în articol: servicii secrete campanie electorala
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close