Antena 3 CNN Politică Ioan Rus, "groparul" referendumului, vorbeşte despre o alianţă PSD-PDL

Ioan Rus, "groparul" referendumului, vorbeşte despre o alianţă PSD-PDL

Ioan Rus, "groparul" referendumului, vorbeşte despre o alianţă PSD-PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    30 Oct 2012   •   21:26

Fostul ministru de Interne al PSD, Ioan Rus, sau "groparul referendumului din 29 iulie", aşa cum este poreclit în partid, îşi îndeamnă partidul spre o coaliţie cu PDL, deşi susţine că nu este previzibilă o uniune de stânga-dreapta în acest moment în România.

Cazul a fost prezentat în ediţia de marţi seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

"Ca oameni raţionali, putem găsi acele 15, 20, 100 de priorităţi într-un program de guvernare cu care să fie de acord şi stânga şi dreapta, şi asupra cărora să nu mai existe nici un fel de discuţie decât sprijin, sprijin, sprijin. Şi în acest moment se manifestă aceeaşi ostilitate de ambele părţi, ca în perioada referendumului de demitere", a declarat fostul ministru Ioan Rus.



În anul 2008, fostul ministru de Interne a fost unul dintre principalii artizani şi susţinători ai guvernării PSD-PDL.

"Eu cred că dacă USL vrea să câştige va trebui, pe ceea ce a făcut bun în această perioadă de guvern provizoriu, să explice cât mai mult. Şi să explice neîncetat şi ce intenţii bune are în continuare. Victorii asigurate sau victorii înainte de final nu există. În politică, mai des ca şi în fotbal, se poate pierde chiar şi când adversarii sunt slabi, îţi poţi da autogoluri spectaculoase", a adăugat Ioan Rus, fost ministru de Interne al PSD.




×
Subiecte în articol: Ioan Rus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close