Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: Ministrul Ritli va iniţia consultări publice, în toate judeţele, pe tema proiectului Legii sănătăţii

Kelemen Hunor: Ministrul Ritli va iniţia consultări publice, în toate judeţele, pe tema proiectului Legii sănătăţii

Kelemen Hunor: Ministrul Ritli va iniţia consultări publice, în toate judeţele, pe tema proiectului Legii sănătăţii
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Ian 2012   •   17:35

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, că formaţiunea sa parlamentară nu doreşte o asumare a Guvernului pe noua Lege a sănătăţii, dând asigurări în acest sens că, în perioada ianuarie - februarie, ministerul Sănătăţii şi specialiştii consultaţi vor iniţia şi organiza consultări publice, în toate judeţele, pe tema proiectului.

"Nu susţinem angajarea răspunderii pe acest proiect al Legii sănătăţii pentru că legile se fac în Parlament. Este nevoie de o dezbatere parlamentară şi de o consultare largă în toată ţara" a declarat liderul UDMR, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la finalul Prezidiului UDMR.

Kelemen a adăugat faptul că ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, va iniţia, în lunile ianuarie şi februarie, consultări publice în toate judeţele pe tema proiectului Legii sănătăţii.

"Ministrul Sănătaţii va iniţia şi va organiza consultări publice, în toate judeţele, în luna ianuarie şi la începutul lunii februarie. Sunt convins că prin dezbatere parlamentară şi dezbatere publică vom avea un proiect de lege eficient " a declarat Hunor.  

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, declara, marţi, că asumarea răspunderii Guvernului în Parlament pentru proiectul Legii sănătăţii nu este posibilă, el pronunţându-se pentru adoptarea acestui act normativ în urma dezbaterilor parlamentare.

 


Citeşte şi reacţia medicilor din ţară cu privire la noul proiect de Lege a sănătăţii.






×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close