Antena 3 CNN Politică Blaga: Am stabilit cu Ungureanu, Neamţu şi Papahagi formarea unui grup pentru programul politic

Blaga: Am stabilit cu Ungureanu, Neamţu şi Papahagi formarea unui grup pentru programul politic

Blaga: Am stabilit cu Ungureanu, Neamţu şi Papahagi formarea unui grup pentru programul politic
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    01 Aug 2012   •   19:13
UPDATE 19.11 - Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, la finalul unei prime întâlniri pe care membri ai conducerii democrat-liberale au avut-o cu alţi lideri de centru-dreapta în vederea creării unei platforme electorale comune, că primele concluzii desprinse au în vedere crearea unor grupuri de lucru şi a unui colectiv care să aplice criteriile de integritate asumate, în vederea unei atente selecţii a candidaţilor comuni la parlamentare, scrie Agerpres.
   
'Noi am înţeles exact mesajul românilor la referendum. De fapt, astăzi, ne-am întâlnit - reprezentanţii PDL, ai Iniţiativei de Centru-Dreapta, ai Partidului Noua Republică, ai PNŢCD, ai Fundaţiei Creştin Democrate - pentru a explora şi ajunge la anumite concluzii vizavi de construcţia unei platforme de centru-dreapta. Lucrurile, din punctul meu de vedere cel puţin şi sper că şi al colegilor mei, sunt extrem de îmbucurătoare. Există o mare încredere între noi. Pur şi simplu nu avem divergenţe în abordarea problemei', a afirmat preşedintele PDL.
   
Vasile Blaga a adăugat că, în urma discuţiilor, s-a convenit ca, în perioada următoare, să  fie constituite grupuri de lucruri care să se ocupe de programul politic, de programul de guvernare, de construcţia instituţională.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că democrat-liberalii vor începe astăzi "discuţii informale" cu Mihai-Răzvan Ungureanu, Mihail Neamţu, cu preşedintele PNŢCD şi cu Adrian Papahagi, pentru o construcţie de dreapta.

"Discuţii informale vor începe astăzi. Cu cei pe care i-aţi văzut pe scenă la toate mitingurile electorale, cu domnul Răzvan Ungureanu, cu domnul Neamţu, cu preşedintele PNŢCD, cu domnul Papahagi, cu ei vom începe", a precizat Vasile Blaga, informează Mediafax.

Mihai-Răzvan Ungureanu este liderul Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta, Mihail Neamţu al Noii Republici, iar Adrian Papagahi al Fundaţiei Creştin-Democrate.



×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close