Antena 3 CNN Politică Ministrul Apărării anunță că îl va da în judecată pe șeful PNL, Ludovic Orban

Ministrul Apărării anunță că îl va da în judecată pe șeful PNL, Ludovic Orban

Ministrul Apărării anunță că îl va da în judecată pe șeful PNL, Ludovic Orban
Sursa foto: Foto: captura Antena3
de M.Z.    |    30 Iun 2017   •   21:12

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, a anunțat vineri, la Antena 3, că îl va da în judecată pe șeful PNL, după ce Ludovic Orban a spus despre el că ar avea legături cu Rusia.

”Pentru această afirmație n-am să ezit să-l dau în judecată pe domnul Orban”, a spus ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, vineri, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Șeful de la Apărare a recunoscut că a avut contract, în calitate de avocat, cu reprezentanții combinatului de oțeluri din Târgoviște, atât în perioada în care acesta era deținut de stat, cât și după ce a fost preluat de rușii de la Mechel.

Totuși, Țuțuianu nu a putut să precizeze suma pe care a încasat-o.

”Au fost sume obișnuite pentru acele contracte. Interpretarea lui Orban nu are niciun fel de consistență, e o retorică promovată de PDL. Niciodată nu am făcut deplasări la Moscova. Mi-am făcut datoria în calitate de avocat”, a spus Adrian Țuțuianu.

Mai mult, ministrul Apărării spune că este și astăzi în contact cu reprezentanții Mechel.

”Sunt și azi în contact cu salariații Mechel, societatea e în procedură de organizare și interesul ar fi să reușească. Dar pentru acele afirmații, n-am să ezit să-l dau în judecată pe domnul Orban”, a declarat ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a adus acuzații grave unor miniștri din actualul cabinet Mihai Tudose, vorbind despre posibile legături cu Rusia.

„M-aş referi şi la Ţuţuianu, care a fost avocatul ruşilor de la Mechel, care au cumpărat combinatul de la Târgovişte şi l-au falimentat. De acolo, au luat o instalaţie extrem de importantă din punct de vedere strategic şi au dus-o în Rusia. Asta-mi ridică numeroase semne de întrebare şi-mi relevă că au pus nişte oameni extremi de ciudaţi, care trebuie urmăriţi cu foarte multă atenţie”, a spus preşedintele PNL Ludovic Orban, potrivit Adevărul.ro.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close