Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: "România este condusă de oameni care nu au fost votaţi niciodată"

Mircea Badea: "România este condusă de oameni care nu au fost votaţi niciodată"

Mircea Badea: "România este condusă de oameni care nu au fost votaţi niciodată"
Sursa foto: Foto: VideoNews
15 Iul 2015   •   00:51

Mircea Badea a explicat, în ediţia de marţi a emisiunii "În gura presei", că, din punctul său de vedere, România este condusă de oameni care nu apar niciodată pe afişe electorale sau pe buletinul de vot.

 
"Cetăţeni, există un adevăr. Adevărul este, cred, cu toată fiinţa mea, că în acest moment, votul cetăţenilor nu mai are nicio relevanţă. Sigur, votul cetăţenilor în noiembrie a avut relevanţa sa. Dar în acest moment, mâine, dacă vine Dumnezeu Tatăl şi spune că e cu alegeri anticipate, se votează degeaba. Nu are nicio importanţă ce votează România. România nu mai este condusă de oamenii aleşi de cetăţeni. O fi avut şi votul românilor o pondere morală. Dar în economia statului de drept din România, ceea ce votează acum cetăţenii nu are nicio relevanţă."
 
Mircea Badea a explicat că cercurile puterii adevărate nu au legătură cu votul oamenilor.
 
"Cercurile puterii nu au nicio legătură cu votul cetăţenilor. România este condusă de oameni care nu au fost votaţi niciodată. Pentru că nu au candidat niciodată. Există cercuri de putere mult deasupra oamenilor pe care îi votaţi. Acesta este adevărul. Adevărul meu. Eu vă spun ce cred eu. De-asta mă uit aşa la toată zbaterea asta - e ok, nu are nicio importanţă în acest moment. Plus că, pentru mine, există o jubilaţie hâdă să îl văd din nou pe Blaga la putere. Aţi văzut că nu am făcut spume la bot când l-au pus pe MRU la SIE. E, s-a întâmplat în noiembrie, s-a înfăptuit în noiembrie".
 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close