Antena 3 CNN Politică Motivul pentru care Liviu Dragnea a amânat depunerea în Parlament a proiectului legii salarizării unitare

Motivul pentru care Liviu Dragnea a amânat depunerea în Parlament a proiectului legii salarizării unitare

Motivul pentru care Liviu Dragnea a amânat depunerea în Parlament a proiectului legii salarizării unitare
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea.Facebook
10 Apr 2017   •   20:19

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a explicat, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, motivul pentru care președintele PSD Liviu Dragnea a amânat depunerea în Parlament a proiectului legii salarizării unitare.

Ecaterina Andronescu a arătat că Liviu Dragnea și-a dorit ca legea să ajungă la cât mai multă lume, la jurnaliști și politicieni, care să exprime un punct de vedere în legătură cu acest proiect și să poată fi făcute corecturi, atunci când ele se impun.

Ecaterina Andronescu a mai spus că nu o îngrijorează această decizie de amânare cu încă o săptămână, căci, ”atunci când ești concentrat, e imposibil să nu apară lucruri pe care le-ai trecut mai repede cu vederea”.

Proiectul legii salarizării unitare nu a mai fost depus la Parlament luni, aşa cum anunţase ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. Proiectul a fost publicat pe site-ul PSD, liderul social-democrat Liviu Dragnea anunţând că doreşte ca acesta să fie consultat de toţi parlamentarii şi "să-şi mai dea lumea cu părerea”.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close