Antena 3 CNN Politică Noi detalii în cazul liberalului ucis. Cine ar fi pus la cale crima

Noi detalii în cazul liberalului ucis. Cine ar fi pus la cale crima

Noi detalii în cazul liberalului ucis. Cine ar fi pus la cale crima
05 Sep 2015   •   23:17

Apar noi detalii în cazul crimei care a îngrozit scena politică din România. Fostul secretar general al PNL Mihail Bălăşescu ar fi fost ucis de fostul lui socru, în complicitate cu fosta lui soţie, de care s-ar fi despărţit din cauza infidelităţilor femeii. 

 
Certurile cu cei doi erau tot mai dese în ultima perioadă.

Dezvăluirile au fost făcute în exclusivitate, la Antena 3, în emisiunea Q&A, de către avocata politicianului asasinat. 
 
Mihai Bălăşescu a dat ultimul semn de viaţă la începutul săptămânii când şi-a anunţat avocata că a fost chemat de fostul socru la o întâlnire. Cei doi aveau de negociat bunurile disputate la partaj. Fostul secretar general al PNL a fost atunci avertizat să nu se vadă cu fostul său socru. 
 
Scandalul dintre Bălăşescu şi familia fostei sale soţii ar fi degenerat după procesul de partaj, în urma căruia fostul politician a câştigat mai multe bunuri. Avocata fostului lider PNL, Mihail Bălăşescu, susţine că acesta ar fi fost hărţuit constant de familia fostei soţii. 
 
Avocata fostului politician crede că fostul socru al lui Bălăşescu nu este singurul implicat în poveste. 
 
Potrivit ultimelor date obţinute de avocată de la Institutul de Medicină Legală, Mihail Bălăşescu ar fi fost ucis prin strangulare. Poliţiştii şi procurorii investighează în continuare cazul pentru a-l găsi pe autorul crimei. 
 

×
Subiecte în articol: liberal
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close