x close

Fii alături de noi!

O franţuzoaică intră în cursa pentru Primăria sectorului 1

de M.Z.   •   25 Mar 2016   •   17:33
O franţuzoaică intră în cursa pentru Primăria sectorului 1 418
Foto: www.facebook.com/clotildearmand.ro

O franţuzoaică ce a obţinut cetăţenia română în 2015, Clotilde Armand, va candida la Primăria sectorului 1 din partea USB, partidul lui Nicuşor Dan. 

"Marți, 29 martie, la ora 10:30 Uniunea Salvați Bucureștiul va organiza o conferința de presă pentru anunțarea candidatului Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1. Clotilde este un manager de succes, a gestionat bugete de peste un miliard de euro în cadrul unor mari companii multinaționale și este un inginer cu studii la Massachussetts Institute of Technology. O susțin din toată inima și am toată încrederea că este cea mai potrivită persoană. Vă invit să îi descoperiți CV-ul impresionant!‬", a scris Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook. 

Clotilde Armand este căsătorită cu un român, matematicianul Sergiu Moroianu, cercetător la Academia Română, şi care s-a stabilit definitiv în România în 2013. 

Citiți și Care sunt candidații partidelor pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector

 

Marți, 29 martie, la ora 10:30 Uniunea Salvați Bucureștiul va organiza o conferința de presă pentru anunțarea...

Posted by Nicușor Dan on 21 Martie 2016
poza

Show

Artista Sofia Vicoveanca, în lacrimi după cutremurul din Italia. „Moartea, când vine, nu întreabă ce naţionalitate ai”

Sofia Vicoveanca a postat un mesaj cutremurător pe contul de socializare, după cutremurul din Italia. „Au plecat în Italia cu toată speranţa, cu gândul de a pune deoparte, de a-şi creşte...

28 Aug 2016  •  23:34

sati