x close

Fii alături de noi!

O franţuzoaică intră în cursa pentru Primăria sectorului 1

de M.Z.   •   25 Mar 2016   •   17:33
O franţuzoaică intră în cursa pentru Primăria sectorului 1 418
Foto: www.facebook.com/clotildearmand.ro

O franţuzoaică ce a obţinut cetăţenia română în 2015, Clotilde Armand, va candida la Primăria sectorului 1 din partea USB, partidul lui Nicuşor Dan. 

"Marți, 29 martie, la ora 10:30 Uniunea Salvați Bucureștiul va organiza o conferința de presă pentru anunțarea candidatului Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1. Clotilde este un manager de succes, a gestionat bugete de peste un miliard de euro în cadrul unor mari companii multinaționale și este un inginer cu studii la Massachussetts Institute of Technology. O susțin din toată inima și am toată încrederea că este cea mai potrivită persoană. Vă invit să îi descoperiți CV-ul impresionant!‬", a scris Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook. 

Clotilde Armand este căsătorită cu un român, matematicianul Sergiu Moroianu, cercetător la Academia Română, şi care s-a stabilit definitiv în România în 2013. 

Citiți și Care sunt candidații partidelor pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector

 

Marți, 29 martie, la ora 10:30 Uniunea Salvați Bucureștiul va organiza o conferința de presă pentru anunțarea...

Posted by Nicușor Dan on 21 Martie 2016
poza

Show

Dureros! Mihai Mitoşeru a fost lângă tatăl său când s-a stins din viaţă

Mihai Mitoşeru trece prin momente grele, după dispariţia tatălui său. Dacă actorul a fost rezervat şi a postat pe Facebook doar tristul anunţ: „Astăzi tata a plecat în Ceruri. Te iubesc şi Dumnezeu să te odihnească”, mama lui, Camelia, a povestit cum s-au petrecut de fapt lucrurile.

28 Mai 2016  •  19:59

sati