Antena 3 CNN Politică Parlamentarii noştri sunt specialişti în... karate sau Facebook. Care sunt pasiunile pe care aleşii le-au trecut în CV-ul lor

Parlamentarii noştri sunt specialişti în... karate sau Facebook. Care sunt pasiunile pe care aleşii le-au trecut în CV-ul lor

Parlamentarii noştri sunt specialişti în... karate sau Facebook. Care sunt pasiunile pe care aleşii le-au trecut în CV-ul lor
de O.P.    |    08 Ian 2013   •   06:18
Karatiştii, SPPiştii sau specialiştii în Facebook sunt cei care vor face legea în Parlamentul României!  Noii senatori şi deputaţi se laudă cu meserii şi pasiuni care mai de care mai diverse, mai puţin cu studii economice sau juridice.

Până să se bată în legi, noii senatori şi deputaţi se bat deocamdată în DANI. De exemplu, deputatul PSD, Constantin Adăscăliţei se laudă în CV că este posesor al centurii negre 4 DAN în Karate tradiţional. A fost şi campion european în 1996.  Un alt mare Karatist este şi  deputatul PDL Vincenţiu Mircea Irimie. Ce-i drept el are doar centura neagră 1 DAN, dar este şi instructor la clubul Samurai din Turda.  

Şi deputatul PSD Florian Nicolae este expert în arte marţiale. Din CV-ul său nu aflăm câţi Dani are, dar ştim că este specialist în luptele de contact. Nu ştim exact ce a inventat, dar proaspătul deputat este şi inovator în domeniul electric, dar şi iubitor de folclor. Este susţinător al Ansamblului Folcloriv Muntenia.

Un alt deputat care ştie să se apere este Ştefan Burlacu de la PPDD. Până mai ieri acesta îi apăra pe demnitari, dar acum este el demnitarul. Burlacu este fost ofiţer de la serviciul de Pază şi Protecţie, dar  mare specialist în intervenţie antiteroristă.

Deputatul PNL Paul Dumbrveanu se laudă în CV cu competenţele în Facebook. De acolo aflăm că ştie foarte bine să crească numărul de fani de pe reţeaua de socializare, dar şi să distribuie informaţiile relevante. Rămâne de văzut ce fel de legi vor iniţia toţi aceşti parlamentari.  

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close