Antena 3 CNN Politică Partidul Poporului, condus de Dan Diaconescu, un refugiu pentru respinşii PDL

Partidul Poporului, condus de Dan Diaconescu, un refugiu pentru respinşii PDL

Partidul Poporului, condus de Dan Diaconescu, un refugiu pentru respinşii PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    01 Noi 2012   •   15:57

Mulţi dintre democrat-liberali au trecut peste noapte de partea partidului poporului. Monica Iacob Ridzi, Gelu Vişan, Antonie Solomon sunt doar câţiva dintre foştii pedelişti care candidează la Parlament din partea PPDD.

Ei susţin că au fost izgoniţi din partid, dar analiştii politici consideră că e o strategie a PDL şi a lui Traian Băsescu de a rupe din procentele USL.

Antonie Solomon, fostul primar PDL al Craiovei, arestat în 2010 pentru fapte de corupţie, candidează pe 9 decembrie din partea PP-DD. Asta după ce a trecut o vreme pe la UNPR. 

Problemele cu justiţia nu o împiedică nici pe Monica Iacob-Ridzi să mai vrea un mandat în Camera Deputaţilor. Tot pe listele PP-DD pentru că  PDL a lăsat-o fără colegiu electoral.

De partea poporului a trecut brusc şi deputatul Gelu Vişan, cel care acuză conducerea PDL că patronează mafia banilor publici. Lupta sa cu greii PDL are şi o explicaţie. 

Cât timp partidul lui a fost la guvernare, senatorul Marius Necula a făcut afaceri cu statul de milioane de lei. Acum, îl regăsim şi pe el pe listele PP-DD.

Maria Stavrositu, fost preşedinte al PDL Constanţa, s-a supărat pe şefii de la Bucureşti şi candidează la PP-DD.

La rândul său, Irinel Cristu, fost secretar de stat la Ministerul Economiei şi apropiată a Elenei Udrea, vrea să reprezinte PP-DD în Parlament. La fel deputatul Marius Dugulescu sau Vasile Petruţ, membru de 20 de ani în PDL.  
 
Potrivit analiştilor, chiar dacă nu va atinge ţinta propusă, PP-DD-ul ar putea să rupă o parte din procentele USL-ului. 

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu pdl monica iacob ridzi
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close