Antena 3 CNN Politică PDL se pregăteşte de rebranduire. Frunzăverde: În martie, Mişcarea Populară va deveni realitate

PDL se pregăteşte de rebranduire. Frunzăverde: În martie, Mişcarea Populară va deveni realitate

PDL se pregăteşte de rebranduire. Frunzăverde: În martie, Mişcarea Populară va deveni realitate
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    23 Feb 2012   •   23:25

PDL se pregăteşte intens de rebranduire. Albă ca Zăpada lui Sebastian Lăzăroiu va deveni Mişcarea Populară - o alianţă de partide formată în jurul PDL, cu formaţiuni precum PNŢCD şi ecologiştii, scrie Gândul.

Portocaliul dispare cu totul, iar sigla va fi înlocuită, se pare, cu o inimă în verde sau albastru. Anul trecut, preşedintele Traian Băsescu recunoştea că el a rugat-o pe fiica lui, Ioana Băsescu, să înregistreze la OSIM marca "Mişcarea Populară".

Unii dintre PDL-işti spun că formaţiunea politică va apărea de luna viitoare.

"În martie, Mişcarea Populară va deveni realitate ca alianţă electorală", a afirmat Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte PDL.

"În legătură cu Mişcarea Populară, îmi vine în minte un aforism a lui La Rochefoucauld, şi anume: (....) Sunt unii iniţiaţi din partid care au avut o viziune. Noi aşteptăm la poalele muntelui să vină marii iniţiaţi cu tablele legii", a spus Teodor Paleologu, vicepreşedinte PDL.

Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, este de părere că aceasta este o mişcare necesară.

"Cred că o mişcare de dreapta e necesară ca alternativă la alianţa de stânga care este USL. Cât despre realizarea acestei mişcări, ea mai devreme sau mai târziu se va face, ca o necesitate pe scena politică. E prematur de vorbit despre culoare şi siglă", a declarat Roberta Anastase, prim-vicepreşedinte PDL.


×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close