Antena 3 CNN Politică PDL şi-a înregistrat semnul electoral pentru alegerile locale: Un trandafir

PDL şi-a înregistrat semnul electoral pentru alegerile locale: Un trandafir

PDL şi-a înregistrat semnul electoral pentru alegerile locale: Un trandafir
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Apr 2012   •   18:49

Senatorul Vasile Blaga a anunţat, miercuri, că PDL a înregistrat semnul electoral pentru alegerile locale, acesta fiind un trandafir şi a arătat că în 14 judeţe partidul a realizat alianţe cu alte formaţiuni politice, în principal cu PER, PNŢCD şi UNPR.
   
Blaga, care este şeful de campanie al PDL pentru alegerile locale, a precizat la o conferinţă de presă că PDL a fost prima formaţiune politică care şi-a înregistrat semnul electoral.
   
El a spus că judeţele în care PDL a încheiat alianţe sunt: Arad - PER, Argeş - PNŢCD, Bacău - UNPR, Botoşani - PER şi PNŢCD, Brăila - UNPR, PER şi PNŢCD, Călăraşi - UNPR, PNŢCD.
   
La Covasna, PDL a făcut alianţe cu Partida Romilor, la Galaţi cu UNPR, la Giurgiu cu PER, la Hunedoara cu PNŢCD şi PER, la Mehedinţi cu UNPR, PNŢCD şi PER, la Neamţ cu PNŢCD, la Teleorman cu PNŢCD şi la Vrancea cu UNPR şi PER.
   
Vasile Blaga a mai spus că aleşii locali reprezintă coloana vertebrală a partidului şi că PDL s-a numit întotdeauna partidul primarilor.
   
El a mai spus că românii vor vota muncă şi pe oamenii care au făcut ce a trebuit, iar majoritatea aleşilor locali ai PDL au muncit. "Sunt convins că la alegerile locale vom învinge prin muncă, implicare, seriozitate şi transmitere corectă a mesajelor", a adăugat Vasile Blaga.

×
Subiecte în articol: trandafir pdl vasile blaga
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close