Antena 3 CNN Politică Politicienii se toarnă unul pe altul la DNA

Politicienii se toarnă unul pe altul la DNA

Politicienii se toarnă unul pe altul la DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Aug 2014   •   16:12
Laura Codruţa Kovesi a explicat cum funcţionează turnătoria de la DNA:  astfel că multe dintre dosare pornesc chiar de la informaţii primite  de la oameni politici. În plus, şeful DNA a avertizat că numărul dosarelor s-a dublat şi a anunţat că vor apărea şi altele. Asta înseamnă că în perioada următoare ne putem aştepta la un pelerinaj al politicienilor la DNA. 
 
Koveşi s-a lăudat în faţa jurnaliştilor străini că anul trecut au fost soluţionate peste 4.000 de dosare, iar pentru sfârşitul acestui an estimează că vor ajunge la 8.000. Chiar şi aşa, susţuine că niciunul nu este motivat politic, pentru că sunt vizaţi parlamentari de la toate partidele. În plus, politicienii se toarnă între ei. De altfel, Kovesi spune că activitatea DNA nu se restrânge doar la domeniul politic. 
 
Şefa DNA le-a mai spus jurnaliştilor de la Der Standard că procurorii nu fac niciun fel de interceptări fără un mandat de la judecător şi fără să îi prezinte acestuia dovezi concrete că e vorba despre corupţie.
 
Laura Kodruţa Kovesi nu a uitat nici de postul nostru de televiziune, ale căror dezvăluiri spune că a încercat să le combată prin comunicate de presă. 
 
Interviul din Der Standard, care o pune într-o lumină bună pe Laura Codruţa Kovesi, a fost realizat de un jurnalist de origine română care a fost şcolită de ICR. 
 
Laura Codruţa Kovesi este într-o campanie de spălare a imaginii, la începutul acestei săptămâni acordând un interviu pentru Adevărul, ziar deţinut de un afacerist apropiat lui Traian Băsescu. 
 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close