Antena 3 CNN Politică Ponta: Antonescu nu îşi doreşte să stea la Cotroceni ca preşedinte interimar

Ponta: Antonescu nu îşi doreşte să stea la Cotroceni ca preşedinte interimar

Ponta: Antonescu nu îşi doreşte să stea la Cotroceni ca preşedinte interimar
20 Aug 2012   •   21:46

Victor Ponta a declarat luni la un post de televiziune că preşedintele interimar Crin Antonescu, asemenea celorlalţi lideri USL, îşi doreşte alegeri prezidenţiale, precizează Mediafax.
   
Acesta a menţionat faptul că în situaţia în care judecătorii Curţii Constituţionale vor valida referendumul, vor putea fi organizate, 'în mod legal şi constituţional', alegeri prezidenţiale anticipate, la aceeaşi dată cu alegerile parlamentare.
   
'Domnul Antonescu, din câte ştiu, nu vrea să mai stea la Cotroceni ca preşedinte interimar. (...) Şi eu şi toţi cei din USL vrem să avem alegeri prezidenţiale la care domnul Antonescu să candideze şi cred că nimic nu ar fi mai bine pentru România ca, în luna decembrie sau la sfârşitul lunii noiembrie, oamenii prin votul lor să decidă pentru următorii cinci ani şi pe cine vor să aibă ca preşedinte şi pe cine vor să aibă la guvernare. Toate sondajele din acest moment, nu ştiu dacă se vor confirma sau nu, susţin că Guvernul USL va rămâne în continuare. Pentru România un Guvern susţinut de o majoritate clară a cetăţenilor, care are un preşedinte infirmat de majoritatea cetăţenilor, înseamnă un blocaj', a susţinut premierul.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cine e Babasha, manelistul care a împărțit țara în două
x close