Antena 3 CNN Politică Ponta: Contracandidaţii mei se bazează pe DNA să câştige alegerile prezidenţiale. Este o concepţie greşită

Ponta: Contracandidaţii mei se bazează pe DNA să câştige alegerile prezidenţiale. Este o concepţie greşită

Ponta: Contracandidaţii mei se bazează pe DNA să câştige alegerile prezidenţiale. Este o concepţie greşită
Sursa foto: Foto: VideoNews
24 Oct 2014   •   13:18
Premierul Victor Ponta a explicat, vineri, că nu are dreptul să comenteze acţiunile justiţiei, în calitate de premier, dar ca om politic a sesizat un sentiment de la contracandidaţii săi, care se bazează pe DNA să câştige alegerile prezidenţiale.
 
"Eu nu pot şi nu am dreptul să comentez nimic care ţine de un proces în curs. Pot să fac o remarcă politică şi anume că există un sentiment la contracandidaţii mei, în special la domnul Iohannis, că este adevărat că ei nu au nimic de oferit şi de spus, dar că o să câştige DNA-ul alegerile pentru ei. Eu cred că este un sentiment greşti, cred că justiţia este cu treaba ei, iar candidaţii trebuie să spună ce vor să facă, pe politică externă, pe economie. Domnul Iohannis nu spune nimic, "că îmi câştigă DNA-ul alegerile". Cred că este o concepţie greşită şi cred că va înţelege în curând acest lucru. Ori eu cred că trebuie să îmi fac în continuare campania pentru a arăta ce vreau să fac ca preşedinte şi, legat de justiţie, nu am voie să comentez. Dacă voi fi preşedinte, de asemenea, nu voi comenta."
 

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close