Antena 3 CNN Politică Ponta: Listele vor fi actualizate "institutional". Nu mai e nevoie de mini recensământ

Ponta: Listele vor fi actualizate "institutional". Nu mai e nevoie de mini recensământ

Ponta: Listele vor fi actualizate "institutional". Nu mai e nevoie de mini recensământ
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Aug 2012   •   18:52

Victor Ponta a declarat că listele electorale permanente vor fi actualizate 'instituţional', susţinând că 'boicotul' lui Traian Băsescu şi al primarilor PDL ar face ca un alt tip de verificare a acestor liste să însemne doar o irosire de resurse şi de timp, scrie Agerpres.
   
'E foarte clar, am văzut apelul domnului Traian Băsescu şi al primarilor de la PDL, în momentul în care ei boicotează verificarea acestor date ar fi doar o irosire de resurse şi de timp. Se vor pune cap la cap toate datele dispersate privind persoanele decedate, persoanele care nu mai au cetăţenia română, cele care şi-au schimbat domiciliul, cele scrise în bazele de date de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, de la Casa Naţională de Pensii, de exemplu, deci toate bazele de date într-un efort coordonat de către ministrul Administraţiei vor fi puse cap la cap. Sper să reuşim acest lucru', a afirmat Ponta.
   
Ponta a declarat  că toate structurile guvernamentale - în special Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Afacerilor Externe - vor fi implicate în oferirea tuturor datelor necesare pentru a putea transmite către Curtea Constituţională un răspuns cât mai complet şi cât mai corect privind listele electorale permanente la data de 29 iulie 2012.
   
Premierul a precizat că sarcina acestor structuri este de a vedea dacă primarii au actualizat cu adevărat listele electorale înainte de referendum.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Biden și Trump au stabilit regulile primei dezbateri televizate
x close