Antena 3 CNN Politică Ponta: Relaţiile cu UE şi SUA, marcate de dezinformare prin propaganda "bine plătită" a lui Băsescu

Ponta: Relaţiile cu UE şi SUA, marcate de dezinformare prin propaganda "bine plătită" a lui Băsescu

Ponta: Relaţiile cu UE şi SUA, marcate de dezinformare prin propaganda "bine plătită" a lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Aug 2012   •   22:51

Relaţiile cu Bruxelles şi Washington sunt marcate de dezinfomare prin propaganda "bine plătită" a lui Băsescu, a declarat, marţi, premierul Victor Ponta, care a subliniat că este un pro-european convins, iar parteneriatul cu SUA este fundamental.
   
Ponta a arătat că relaţiile cu Bruxelles şi Washington au fost extrem de marcate de dezinformare, iar această fază nu s-a terminat încă. "A fost o propadandă bine plătită, bine organizată din timp a domnului preşedinte Băsescu", a afirmat Victor Ponta, citat de Mediafax.
   
Acesta a arătat că Traian Băsesu şi staff-ul acestuia au pregătit diverse tipuri de informare de către diverse instituţii de presă internaţionale, iar eficienţa acestei comunicări s-a datorat faptului că Traian Băsescu a beneficiat de sprijinul anumitei infrastructuri.
   
"Domnul Băsescu avut acces la o infrastructură care l-a sprijinit, o infrastructură politică, o infrastrutură de strategie politică", a ţinut să precizeze Ponta.
   
Prim-ministrul a subliniat însă că singura cale pentru România este în UE, iar partaneriatul strategic cu SUA e fundamental.
   
"Nu voi adopta niciodată, cât sunt prim-ministru, strategia premierului maghiar, domnul Orban, care a condamnat Comisia Europeană şi SUA şi a mers pe aripa naţionalistă:

. Eu nu văd altă cale pentru România decât calea euro-atlantică", a declarat premierul Ponta.
   

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close