Antena 3 CNN Politică Preşedintele CJ Prahova vrea un tunel rutier care să treacă prin Carpaţi

Preşedintele CJ Prahova vrea un tunel rutier care să treacă prin Carpaţi

Preşedintele CJ Prahova vrea un tunel rutier care să treacă prin Carpaţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Ian 2013   •   12:40

Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a solicitat, sâmbătă, vicepremierului Liviu Dragnea să fie luată în calcul construirea unui tunel rutier prin Carpaţi, ideea care i-a venit pe când era "cocoţat" pe drumul care traversează Oituzul, iar Dragnea i-a spus că este posibil dacă "ne ajută Dumnezeu"

Solicitarea a fost făcută în cadrul comandamentului de iarnă convocat, sâmbătă, la Palatul Victoria, în momentul în care coordonatorul şedinţei, Liviu Dragnea, intra în dialog cu autorităţile locale pentru a afla care sunt problemele cauzate de ninsoare şi viscol.
   
"Domnule vicepriministru, vă mulţumesc că aţi condus comandamentul cu pricepere şi am reuşit în 16 ore să ajung, ieri, de la Chişinău la Ploieşti. Am o singură rugăminte: în Planul de Dezvoltare Naţională şi Regională să facem şi noi un tunel prin Carpaţi, că m-am cocoţat prin Oituz, aseară târziu, şi mi-am dat seama că la câţi mineri a avut ţara asta noi n-am făcut un tunel prin Carpaţi, rutier, ca să mai scurtăm drumurile astea, să mergem mai bine", i-a cerut Cosma lui Dragnea.
   
Vicepremierul a primit cu interes această propunere şi a precizat că Guvernul ia în calcul astfel de investiţii, conform Mediafax.
   
"Este prins în planul de dezvoltare.Ţara a avut mulţi mineri, domnule preşedinte, numai că în ultimii 23 de ani s-au cam risipit banii şi n-a fost o dezvoltare bazată pe planuri strategice, ştiţi foarte bine. Dacă Dumnezeu ne ajută şi rămânem sănătoşi şi la minte şi la trup, o să facem şi ce spuneţi dumneavoastră", a afirmat Dragnea.
   
În cadrul comandamentului de iarnă a avut loc şi un dialog hazliu între vicepremierul Liviu Dragnea şi prefectul judeţului Vâlcea, Mircea Nadolu.
   
În momentul în care Dragnea a intrat în legătură cu autorităţile din Vâlcea, prefectul l-a asigurat că în judeţul său nu sunt evenimente deosebite.
   
"La Vâlcea n-avem probleme. Plouă, în partea de nord ninge slab", a spus Nadolu.
   
"Dar ce e cu dumneavoastră de nu mai vorbiţi la telefon?", a întrebat Dragnea ironic, făcând aluzie la faptul că, în timpul unei videoconferinţe convocate anterior, Mircea Nadolu vorbea la telefon şi vicepremierul i-a atras atunci atenţia.
   
"N-aţi văzut dumneavoastră", a răspuns prefectul de Vâlcea, timp în care cei prezenţi au izbucnit în râs.
   
"Vă jucaţi", a avertizat Dragnea.
   
"Pe telefon am toate informaţiile, să ştiţi", s-a justificat Mircea Nadolu.
   
"Bine domnu' prefect! Să nu primiţi vreo informaţie proastă sau vreo veste proastă astăzi", a spus Dragnea ameninţător.
   
"Sperăm să nu primim", a răspuns Nadolu.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close