Antena 3 CNN Politică Prigoană, despre alegeri: Rezultatul meu e un succes incredibil, mă aşteptam la 11%

Prigoană, despre alegeri: Rezultatul meu e un succes incredibil, mă aşteptam la 11%

Prigoană, despre alegeri: Rezultatul meu e un succes incredibil, mă aşteptam la 11%
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    11 Iun 2012   •   15:13

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat, luni, că eşecul său în alegeri a fost cauzat de alternanţa la putere, precizând că el se aştepta la 11%, iar rezultatul  este un "succes incredibil".

"E un joc democratic care se întâmplă peste tot pe planetă: alternanţa la putere. A fost un vot politic, a fost de aşteptat, ştia toată lumea rezultatul. Din punctul meu de vedere, a fost un mare succes pentru PDL", a spus Prigoană.

Întrebat fiind dacă ştia dinainte rezultatele, deputatul democrat-liberal a confirmat, adăugând că acestea i-au depăşit aşteptările. "Eu mă aşteptam să avem 11%, faptul că a fost 16-17% e un succes incredibil. Noi ştiam rezultatele aproximative deci să nu vă faceţi iluzii că noi ştiam că o să avem 19% şi am fost suprinşi să avem 17%. Cum dracu să fii surprins când toate sondajele, totul spunea care e rezultatul", a răspuns Prigoană.

"Tot ce este mai mare de 2% e un mare succes, asta a demonstrat că în momentul de faţă PDL este un partid puternic", a spus Prigoană.

×
Subiecte în articol: Silviu Prigoana pdl partid
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close