Antena 3 CNN Politică Q&A. Daniel Savu: Sistemul creat de Băsescu s-a trezit fără tătuc. Acum vor să rămână la putere

Q&A. Daniel Savu: Sistemul creat de Băsescu s-a trezit fără tătuc. Acum vor să rămână la putere

Q&A. Daniel Savu: Sistemul creat de Băsescu s-a trezit fără tătuc. Acum vor să rămână la putere
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Iul 2015   •   21:23
România asistă la un adevărat război între cei mai importanţi lideri politici ai României şi situaţia nu pare să se liniştească prea curând. 
 
Premierul Victor Ponta a renunţat la conducerea partidului, pentru care deja au început alte bătălii. În paralel, guvernul este din ce în ce mai presat de opoziţie dar şi de preşedintele Iohannis. 
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de sâmbătă a emisiunii Q&A, realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 
 
Social-democratul Daniel Savu a explicat cum a funcţionat sistemul în timpul mandatelor lui Traian Băsescu şi ce a făcut acesta pentru a rămâne la putere. 
 
"Acum funcţioneatză în sistem în România, un sistem creat de Traian Băsescu, care să îi folosească lui, să îşi exercite forţa nelimitată, cu tot soiul de aiureli. A fost performant Traian Băsescu. Nu a funcţionat ca uns, în primele luni de mandat, dar a început să funcţioneze foarte bine. Aceste sisteme se creează din oameni care nu au nicio perspectivă de promovare, datori numai ţie, pentru că i-ai promovat. Sistemul începe să funcţioneze. Are nevoie de un coordonator. Vă daţi seama că nu suna Băsescu peste tot, la toată lumea. Sistemul s-a trezit fără tătuc în 2014. Şi au luat măsuri ca să rămână la putere."
 

×
Subiecte în articol: daniel savu Sistem promovare mandat
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close