Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: DNA a detonat o ”bombă devastatoare” în politica românească

Radu Tudor: DNA a detonat o ”bombă devastatoare” în politica românească

Radu Tudor: DNA a detonat o ”bombă devastatoare” în politica românească
de M.Z.    |    28 Sep 2016   •   10:31

Cea de-a doua vizită a șefului PNL Vasile Blaga la DNA, în mai puțin de două săptămâni, are rolul unei ”bombe devastatoare” pe scena politică, a comentat, miercuri, analistul politic Radu Tudor, la Antena 3.

”Cred că ce se întâmplă în acestă dimineață are rolul unei bombe devastoatoare pe scena politică”, a spus Radu Tudor, realizator Antena 3, miercuri, la emisiunea Previziuni.

În plus, analistul spune că citarea lui Blaga ca suspect la DNA, așa cum spun sursele, ”îl scoate definitiv din joc” și acest lucru înseamnă o schimbarea radicală de concepție în interiorul PNL.

Nu numai că șeful de campanie al partidului va fi scos din joc, dar ”un copreședinte al PNL va avea această emblemă penală și va trebui să demisioneze și de la partid, și din Parlament”, este de părere Radu Tudor. 

De asemenea, din această postură, mai consideră analistul politic, Vasile Blaga nu va mai putea să ajute partidul ca șef de campanie, cum a făcut-o la locale, acolo unde a obținut ”un scor bun, de 30%”.

Radu Tudor nu exclude nici posibilitatea ca Blaga să demisioneze de la șefia partidului, dacă va ieși de la DNA cu calitatea oficială de suspect.

”Nu știu dacă până la sfârșitul zilei o va face, dar dacă va avea calitatea de suspect va trebui să demisioneze și sunt convins că o va face”, a adăugat Tudor.

Copreședintele PNL Vasile Blaga a sosit, miercuri dimineață, la sediul DNA Ploiești, el declarând presei că a fost sunat şi citat telefonic, în calitate de suspect.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Vasile Blaga este suspect de trafic de influență.

Conform acelorași surse, este vorba despre un dosar de trafic de influenţă, faptele fiind comise în perioada 2009-2012, când Blaga ar fi luat mită pentru a acorda anumite contracte cu dedicație.

×
Subiecte în articol: radu tudor previziuni vasile blaga
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close