Antena 3 CNN Politică Radu Tudor, despre reacţia lui Udrea: Toţi cei care au fost invitaţi să îi atingă cătuşele, au făcut ce a făcut ea?

Radu Tudor, despre reacţia lui Udrea: Toţi cei care au fost invitaţi să îi atingă cătuşele, au făcut ce a făcut ea?

Radu Tudor, despre reacţia lui Udrea: Toţi cei care au fost invitaţi să îi atingă cătuşele, au făcut ce a făcut ea?
23 Feb 2015   •   19:54

Elena Udrea poate fi arestată din nou. Deputaţii au votat în favoarea cererii de încuviinţare a arestului preventiv în cazul acesteia.170 au votat "pentru" şi 118 "împotrivă".

Deputaţii au aprobat cererea DNA de începere a urmăririi penale a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute".

"Unii au studiat cele 1066 de pagini din referatul procurorilor şi au ajuns la concluzia că Elena Udrea este demnă de puşcărie, alţii aveau senzaţia asta mai de mult.  Se gândesc din timpul regimului Băsescu că vârfurile, toţi cei care au urmat, sunt demni de puşcărie", a declarat Radu Tudor în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "La Ordinea Zilei".

"Şi în cazul Elenei Udrea, îmi menţin părerea că nu este cazul să fie dusă în arestul Poliţiei Capitalei până când dosarul de la DNA nu este finalizat. Prefer nişte procurori competenţi, imparţial din punct de vedere politic, care să facă un dosar de 1000 de pagini cu probe, cu înscrisuri, cu multe dovezi, iar pentru toate acestea să fie trimisă în judecată şi la prima şedinţă de instanţă să se ceară 25 de ani de închisoare. Pentru furtul banului public. Eu aşa aş prefera să fie bătălia!", a mai adăugat acesta.

Elena Udrea s-a plâns şi de condiţiile din puşcărie, dar şi de modul în care a fost tratată: "Ea se dă o victimă! S-a plâns de democraţia din România. Este a ta şi a lui Băsescu. Sistemul pe care l-aţi creat voi acum vă vine de hac", a conchis Radu Tduor.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close