Antena 3 CNN Campanii Romania la vot ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Geoană: Pare să fie o participare masivă la vot. Este motiv de bucurie

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Geoană: Pare să fie o participare masivă la vot. Este motiv de bucurie

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Geoană: Pare să fie o participare masivă la vot. Este motiv de bucurie
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Noi 2014   •   14:03
Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a declarat, după ce a votat, duminică, la liceul Jean Monnet, că tot ce a fost blocat în 2009 şi în 2012 se realizează acum. 
 
"Pare să fie o participare masivă la vot. Românii par să redescopere avantajele şi obligaţiile democraţiei şi sper ca această participare să fie considerabilă, şi la noi şi în străinătate, pentru a putea reda alegerilor întreaga legitimitate", a explicat Geoană.
 
De asemenea, fostul lider social-democrat a explicat că, astfel, se pune punct experimentului social denumit "coabitare politică în România". 
 
"În al treilea rând, votez cu bucuria şi încrederea faptului că de mâine vom pune punct acestui experiment numit "coabitarea politică în România", sunt convins că ne vom afla în preajma unui preşedinte capabil să ne unească, un preşedinte capabil să lucreze cu premierul, şi nu împotriva sa. Şi sper să ne întoarcem, dincolo de patima acestei zile, la adevăratele probleme ale acestei ţări, respectiv cele economice."
 

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close