Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Reacţii din studioul Antenei 3 după exit-poll. Oana Stancu: Românii au fost prostiţi pe banii lor

Reacţii din studioul Antenei 3 după exit-poll. Oana Stancu: Românii au fost prostiţi pe banii lor

Reacţii din studioul Antenei 3 după exit-poll. Oana Stancu: Românii au fost prostiţi pe banii lor
de M.C.    |    16 Noi 2014   •   23:53

Invitaţii lui Mihai Gâdea şi ai lui Răzvan Dumitrescu la "Ediţie Specială" au comentat rezultatele primelor exit-poll-uri, care îl dau câştigător pe Victor Ponta, la o diferenţă de mai puţin de două procente faţă de Klaus Iohannis.

 "Aş remarca discursul lui Iohannis, care a fost lacrimă, copiat din discursul lui Băsescu. Este la dictare. Nu mai încape nicio indoiala. Si contine elementul cheie. ce ne spune domnul klaus Iohannis, care mulţumeşte diasporei? Că rezultatul va fi decis de Curtea Constituţională. Deci din nou, votul omului nu contează. De ce spuneam că este prelungirea lui Traian Băsescu? Pentru că vorbeşte şi acţionează la fel", a spus Adrian Ursu.



„Am pierdut zece ani din viaţă. Este un moment care mă va transforma, al doilea în câteva luni, când a intrat la închisoare camaradul meu, Dan Voiculescu. Eu nu mai am cum să fiu la fel, zece ani mi se pare o viaţă de om. Zic că e suficient”.

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close