Antena 3 CNN Politică Scandal la CJ Mehedinţi între PDL şi opoziţie. Cearta, aplanată de poliţie

Scandal la CJ Mehedinţi între PDL şi opoziţie. Cearta, aplanată de poliţie

Scandal la CJ Mehedinţi între PDL şi opoziţie. Cearta, aplanată de poliţie
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    01 Sep 2011   •   15:52

A fost scandal ca la uşa cortului la şedinţa Consiliului Judeţean Mehedinţi. Reprezentanţii PDL-ului şi cei din opoziţie şi-au aruncat vorbe grele. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru liniştirea spiritelor.

Consilierii judeţeni din partea social-democratilor au venit la şedinţă cu hotărâri judecătoreşti prin care cei de la PDL ar fi trebuit să renunţe la o funcţie de vicepreşedinte în favoarea PSD-ului, lucru care nu a fost acceptat de reprezentanţii puterii.

După 40 de minute de scandal şi discuţii în contradictoriu, preşedintele de şedinţă a întrerupt lucrările. Lucrurile s-au mai calmat abia când în sală au intrat poliţiştii chemaţi de pedelistul Andi Nodiţ.

"Ofiţerul de serviciu a fost sesizat prin 112 de către un reprezentant al CJ, cu privire la faptul că în sală CJ se află o persoană care tulbură buna desfăşurare a şedinţei. La faţa locului s-a deplasat o echipă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi, iar acolo situaţia s-a rezolvat pe cale amiabilă, nefiind luată o măsura împotriva acelei persoane", a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

În Consiliul Judeţean Mehedinţi, majoritatea este deţinută de PDL.

 



×
Subiecte în articol: scandal Politie pdl opozitie
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close