Antena 3 CNN Politică Sebastian Ghiţă ar putea scăpa azi de măsura controlului judiciar

Sebastian Ghiţă ar putea scăpa azi de măsura controlului judiciar

Sebastian Ghiţă ar putea scăpa azi de măsura controlului judiciar
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Apr 2015   •   07:36

Sebastian Ghiţă contestă controlul judiciar din dosarul fraudării de fonduri europene. El a ajuns în această dimineaţă la Instanţa Supremă, unde magistraţii trebuie să decidă dacă ridică măsura controlului judiciar din dosarul fraudării de fonduri europene.

 
Procurorii i-au prelungit, săptămâna trecută, cu 60 de zile măsura controlului judiciar, iar magistraţii Curţii Supreme judecă azi contestaţia deputatului
 
Sebastian Ghiţă este cercetat în dosarul în care cumnatul premierului Victor Ponta este arestat preventiv. Iulian Herţanu este acuzat de fraudă cu fonduri europene şi evaziune fiscală. 
 
Potrivit anchetatorilor, Sebastian Ghiţă, Vlad şi Mircea Cosma au sprijinit grupul infracţional din care făcea parte Iulian Herţanu, ca să primească fonduri europene pentru extinderea reţelei de canalizare din oraşul Comarnic. 

Iulian Herţanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pe 18 februarie pentru că ar fi obţinut un contract pentru lucrarile de extindere a canalizării în Comarnic cu fonduri europene, pentru ca mai apoi să folosească banii în alte scopuri.

Prejudiciul din acest dosar este de 7 milioane de euro. 



 
 

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close