Antena 3 CNN Politică Șeful Comisiei de control SRI: Traian Băsescu şi Elena Udrea, invitaţi la audieri săptămâna viitoare

Șeful Comisiei de control SRI: Traian Băsescu şi Elena Udrea, invitaţi la audieri săptămâna viitoare

Șeful Comisiei de control SRI: Traian Băsescu şi Elena Udrea, invitaţi la audieri săptămâna viitoare
Sursa foto: Foto: Agerpres/Intact Images
de M.Z.    |    12 Oct 2017   •   17:51

Traian Băsescu şi Elena Udrea, dar şi alte persoane vor fi invitaţi săptămâna viitoare la Comisia parlamentară de control al activităţii SRI, a anunţat joi senatorul PSD Claudiu Manda, preşedintele acestui for, după audierea Alinei Bica. 

"Săptămâna viitoare intenţionăm să-i invităm la comisie din nou pe Daniel Dragomir, Elena Udrea, Traian Băsescu şi domnul Puţura, fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei. În cadrul discuţiilor au apărut elemente pe care cred că le putem lămuri (....) cu aceşti invitaţi", a precizat Manda.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a prezentat, în septembrie, Comisiei parlamentare de control al SRI o listă cu 65 de persoane care ar trebuie audiate în comisie şi care ar putea să-i probeze afirmaţiile, pe listă fiind politicieni, ziarişti, oameni de afaceri şi cadre ale SRI.

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost audiată, joi, la Comisia parlamentară de control al activităţii SRI, unde a vorbit despre implicări ale persoanelor din conducerea acestui serviciu în dosare la care a participat sau le-a instrumentat, "în ambele sensuri", a declarat senatorul PSD Claudiu Manda, preşedintele acestei comisii.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Elena Udrea Claudiu Manda
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close