Antena 3 CNN Politică Sorina Plăcintă negociază trecerea la USL? Senatorul, despre moţiunea de cenzură: „Da, votez!”

Sorina Plăcintă negociază trecerea la USL? Senatorul, despre moţiunea de cenzură: „Da, votez!”

Sorina Plăcintă negociază trecerea la USL? Senatorul, despre moţiunea de cenzură: „Da, votez!”
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Apr 2012   •   13:42

Întrebată de jurnalişti dacă va vota moţiunea de cenzură, senatorul Sorina Plăcintă a declarat "Da, votez". Ea a rostit aceste cuvinte cu voce tremurândă. Plăcintă a spus că nu este ameninţată de nimeni. Potrivit unor surse ale Antena 3, Sorina Plăcintă ar negocia trecerea la USL.

Sorina Plăcintă a fost surprinsă plângând, în timpul unei discuţii cu Elena Udrea. În timpul unei declaraţii, Udrea a spus că este sigură că Plăcintă nu va trece în barca Opoziţiei.

"Ea face parte din echipa de campanie de la Bucureşti şi şi-a afirmat explicit punctul de vedere legat de plecările din partid pe care le-a condamnat ferm şi a vorbit foarte mult despre principiile organizaţiei. Deci, nu cred că doamna Plăcintă a abandonat principiile de ieri până astăzi", a spus Elena Udrea, după ce a fost întrebată despre zvonul că Sorina Plăcintă ar pleca din partid.

Imediat după ce a dat declaraţii, Elena Udrea a intrat în sala de plen şi a mers direct la banca în care se afla Sorina Plăcintă, informează Mediafax.

Udrea s-a aşezat lângă Plăcintă, iar în timpul discuţiei senatoarea a început să plângă, spunând de mai multe ori: "Nu mai pot".

După aproximativ zece minute de discuţii cu Udrea, timp în care Plăcintă a plâns, la cele două a venit Radu F.Alexandru. Acesta a condus-o pe Sorina Plăcintă până la ieşirea din sală, iar Udrea a rămas în plen şi a mers să discute cu alţi parlamentari.






 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close