Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, intervenţii pentru protejarea lui Radu Gheţea

Traian Băsescu, intervenţii pentru protejarea lui Radu Gheţea

Traian Băsescu, intervenţii pentru protejarea lui Radu Gheţea
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mai 2015   •   15:23
Finanţatorul moşiei Nana, Radu Gheţea, cel care a aprobat prin telefon împrumutul colosal de un milion de euro pentru fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu nu pleacă de la conducerea CEC Bank. 
 
Radu Graţian Gheţea îşi păstrează postul pe termen nelimitat şi ar putea chiar să iasă la pensie din funcţia de preşedinte al băncii de stat. 
 
Reporterul Antena 3, Cerasela Marin, a explicat:

"Vineri seară, la ora 21:00, Ministerul Finanţelor a dat un comunicat de presă prin care anunţa că acţionarii CEC Bank au decis, într-o adunare generală, ca Radu Graţian Gheţea să rămână la conducerea instituţiei, în condiţiile în care mandatul acestuia a fost reînnoit.
 
Deşi mandatul acestuia expiră luni, acesta trebuie să rămână în funcţie până când noul Consiliu de Administraţie propus de Adunarea Generală este validat de BNR. Avizul BNR ar putea dura şi câteva luni, astfel încât Radu Gheţea va ocupa această funcţie şi în continuare. 
 
Radu Gheţea va ocupa această funcţie şi în continuare, în condiţiile în care se caută schimbarea acestuia de aproximativ doi ani. Scandalul creditului de la Nana a provocat foarte multe discuţii.
 
De menţionat că BNR nu are un termen pentru acest aviz."
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close