Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, anunţ important despre autoturismele Volkswagen vizate de scandalul emisiilor poluante

Victor Ponta, anunţ important despre autoturismele Volkswagen vizate de scandalul emisiilor poluante

Victor Ponta, anunţ important despre autoturismele Volkswagen vizate de scandalul emisiilor poluante
01 Oct 2015   •   13:18

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că autoturismele Volkswagen vizate de scandalul emisiilor poluante şi care se află încă pe stocurile din România vor fi oprite de la vânzare, decizie luată în urma unei discuţii cu ministrul de Transporturi.

Victor Ponta a precizat că este vorba de aproximativ 300 de maşini noi Volkswagen, cu motoare Euro 5, aflate în stocurile dealerilor.

Totodată, pentru cele care s-au vândut deja, Victor Ponta a anunţat că autorităţile române vor acţiona în consecinţă, de îndată ce primesc informaţii din Germania.

"Am vorbit cu ministrul Transporturilor un pic mai devreme, există o analiză, el va ieși și va comunica, mașinile care se află pe stoc și care intră în această anchetă realizată pe plan internațional evident că nu se vor mai vinde. E un număr de 300 de autoturisme în România care sunt pe stoc și nu pot să se vândă. În ceea ce privește cele care deja s-au vândut, toate datele pe care le strânge Ministerul Transporturilor împreună cu Ministerul Mediului vor fi puse la dispoziție și, pe măsură ce primim rezultatele din Germania, putem să acționăm", a spus Victor Ponta

Ponta a răspuns astfel întrebat în legătură cu informaţia potrivit căreia Registrul Auto Român (RAR) a sistat eliberarea cărţilor de identitate pentru maşinile Volkswagen cu motoare Euro 5.
 

×
Subiecte în articol: volkswagen Victor Ponta
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close