Antena 3 CNN Politică Vila de protocol de la Neptun a preşedintelui Băsescu, un adevărat colţ de rai. Vezi imagini aici

Vila de protocol de la Neptun a preşedintelui Băsescu, un adevărat colţ de rai. Vezi imagini aici

Vila de protocol de la Neptun a preşedintelui Băsescu, un adevărat colţ de rai. Vezi imagini aici
Sursa foto: Foto: VideoNews
28 Aug 2011   •   17:32
Funcţia de preşedinte de stat are cu siguranţă avantajele ei. Unul dintre ele ar fi luxoasele vile de protocol. De mai bine de şapte ani de când este la cârma ţării, Traian Băsescu nu scapă nicio ocazie de a-şi petrece verile la vila de protocol din Neptun. Are tot ce îi trebuie, poate şi ceva în plus. De la piscine acoperite la pajişti imense, păuni şi lebede.

Peste ani, casa a intrat în proprietatea RAPPS şi a devenit destinaţia de vară a preşedinţilor. A fost dragoste la prima vedere şi pentru Traian Băsescu. Nici nu este de mirare. Somptuosul domeniu oferă tot confortul unui hotel de cinci stele.

Are piscină interioară, pentru care Regia Autonomă de Stat a cheltuit numai anul trecut mai bine de 120.000 de euro pentru o nouă centrală termică şi pentru o nouă instalaţie de încălzire a apei.

Reşedinţa are o bucătărie proprie, o sală de conferinţe şi chiar şi un minirestaurant. Asta doar în interiorul vilei.

La exterior, Traian Băsescu are parte de un adevărat paradis. Un domeniu cu pajişti imense pe care se plimbă în voie păuni, un lac cu apă dulce pe care plutesc lebede, un foişor şi digul din buza mării. Un colţ de rai unde puţin oameni au acces. Unul dintre ei a fost preşedintele american George W. Bush, în 2008.
 

×
Subiecte în articol: Neptun domeniu piscina George Bush
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close