Antena 3 CNN Politică "Vocea" PSD, Gabriela Firea, vrea castrarea chimică pentru violatori

"Vocea" PSD, Gabriela Firea, vrea castrarea chimică pentru violatori

"Vocea" PSD, Gabriela Firea, vrea castrarea chimică pentru violatori
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    20 Iul 2015   •   17:24

Senatorul Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, a spus, luni, că partidul pe care îl reprezintă cere ca autorităţile să ia măsuri în cazul fetei din Vaslui violate de şapte tineri, ea aducând în discuţie şi măsura castrării chimice.

 
"Violatorii recidivişti şi pedofilii spun în faţa instanţei că nu au dorit să facă asta, ci că au avut porniri necontrolabile", a spus Gabriela Firea, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Cu alte cuvinte, violatorii şi recidiviştii ar insinua că sunt bolnavi şi, astfel, şi-ar justifica faptele. Iar castrarea chimică este "un tratament hormonal aplicat", a explicat Gabriela Firea.
 
Potrivit purtătoarei de cuvânt a PSD, legea privind castrarea chimică a violatorilor a trecut de Senat şi așteaptă acum să intre pe ordinea de zi a Camerei Deputaților.
 
"Drama tinerei din Vaslui ridică serioase semne de întrebare în legătură cu ideea de justiție. Ca și cum violul în sine nu este o traumă suficient de mare pentru a marca pe viață destinul unui om, victima este acum și ținta unei campanii de denigrare dusă de autorii faptei, care au fost eliberați din arestul preventiv", a mai spus Gabriela Firea.
 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close