Antena 3 CNN Actualitate Accidente grave din cauza ninsorilor. O adolescentă de 14 ani şi mama ei au MURIT

Accidente grave din cauza ninsorilor. O adolescentă de 14 ani şi mama ei au MURIT

Accidente grave din cauza ninsorilor. O adolescentă de 14 ani şi mama ei au MURIT
de O.P.    |    29 Dec 2014   •   06:06

Ninsoarea din ultimele ore a provocat deja mai multe accidente rutiere. Cel mai grav a avut loc în Arad, unde o fată de numai 14 ani şi mama ei au murit. Maşina în care se afla întreaga familie a derapat şi a intrat sub un TIR. Alte trei maşini din spate nu au putut evita impactul şi s-au ciocnit în lanţ.  În plus, o gravidă a ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc în judeţul Sălaj. 

Maşina în care se aflau părinţii şi fiica lor de doar 14 ani a intrat în depăşire într-o curbă, pe Valea Mureşului. Numai că autoturismul s-a izbit de parapeţii de pe marginea drumului, apoi a fost aruncat în bordura de pe contrasens.

Un tir care circula din sens invers nu a mai putut evita impactul cu autoturismul care a derapat. Femeia şi fata de 14 ani, ambele aflate pe bancheta din spate, au murit pe loc.
 
Impactul iniţial a provocat apoi un accident in lanţ. Alte trei maşini au derapat s-au lovit între ele. Nu a fost singurul accident produs în Arad. La interval de doar câteva ore, un alt şofer a intrat sub un tramvai plin cu oameni, după ce a derapat pe o şosea înzăpezită.

Probleme au fost şi în judeţul Sălaj unde o femeie gravidă a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a fost lovită în plin de o autoutilitară. Autoturismul s-a răsucit de câteva ori pe şosea, iar apoi s-a oprit într-un şanţ de pe marginea drumului.


×
Subiecte în articol: ninsoare cod galben ninsori
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close