Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu, după audierea lui Voiculescu: Dosarul este unul cu o "uriaşă presiune", ce are ca scop final "desfiinţarea unei voci puternice"

Adrian Ursu, după audierea lui Voiculescu: Dosarul este unul cu o "uriaşă presiune", ce are ca scop final "desfiinţarea unei voci puternice"

Adrian Ursu, după audierea lui Voiculescu: Dosarul este unul cu o "uriaşă presiune", ce are ca scop final "desfiinţarea unei voci puternice"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    29 Iul 2013   •   13:04

Adrian Ursu, jurnalist al Antenei 3, a declarat că dosarul în care Dan Voiculescu a fost audiat în calitate de martor - respectiv cel al şefului Antena Group, Sorin Alexandrescu - este unul cu o "uriaşă presiune", ce are ca scop final "desfiinţarea unei voci puternice".

 
"Problema e cea generală, de atitudine referitoare la acest dosar, un dosar asupra căruia s-a pus presiune şi aici mă aştept ca CSM să facă o sesizare către structurile din interior în legătură cu presiunea uriaşă care s-a pus asupra acestui dosar, din zona politică, cea media şi a unor organizaţii neguvernamentale dar bine plătite din diverse stipendii, pentru că, de luni de zile, în acest dosar se cer arestări", a declarat, luni, jurnalistul Adrian Ursu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
 
"De când a început acest dosar, se cere închiderea unui post de televiziune, se cere magistraţilor să ia anumite decizii. Repet, este un dosar cu o uriaşă presiune politică asupra sa şi nu am văzut tresăriri din partea celor care veghează asupra sănătăţii sistemului judiciar din România", a adăugat Ursu.
 
În opinia jurnalistului, scopul acestei anchete este desfiinţarea Antenei 3.
 
"Scopul final este desfiinţarea unei voci critice puternice, Antena 3. (...) Să nu uităm că de numele lui Dan Voiculescu se leagă operaţiunea de suspendare a lui Traian Băsescu, prima dintre ele. (...) Era de mult jurată răzbunarea, era de mult pus la cale planul, acum a apărut oportunitatea", susţine Adrian Ursu.


 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close