Antena 3 CNN Actualitate Andrei Năstase: "O să fiţi surprinşi. Adrian Năstase este mult mai puternic acum decât atunci când a intrat în închisoare"

Andrei Năstase: "O să fiţi surprinşi. Adrian Năstase este mult mai puternic acum decât atunci când a intrat în închisoare"

Andrei Năstase: "O să fiţi surprinşi. Adrian Năstase este mult mai puternic acum decât atunci când a intrat în închisoare"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Ian 2013   •   21:00

Andrei Năstase, unul dintre fiii fostului premier Adrian Năstase, este de părere că tatăl său este un om mai puternic de când este închis.

"O să fiţi surprinşi. (Adrian Năstase - n.r.) este mult mai puternic acum decât atunci când a intrat în închisoare", a spus Andrei Năstase, miercuri, într-o intervenţie telefonică la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Fostul premier Adrian Năstase ar putea ajunge acasă din închisoare pe 17 februarie, este de părere fiul său, Andrei Năstase, într-o declaraţie în exclusivitate pentru Antena 3.

Astăzi, comisia penitenciarului Jilava a decis că fostul premier poate fi eliberat înainte de termen. Decizia finală a eliberării va fi luată de un judecător. Eliberarea se va judeca pe 12 februarie. Avocaţii lui Adrian Năstase solicită devansarea termenului.

Adrian Năstase este încarcerat din iunie 2012, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare.

Citeşte şi Ciutacu, mesaj către Năstase: "Felicitările mele că nu s-a îndoit şi nu i-a cerut graţierea ticălosului ăla"



×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close